Starterspakket Leer Heren

Het heren Starterspakket bestaat uit een hoogwaardig leren Richa pak, laarzen van StylMartin, een basis helm van HJC en een paar zomer lederen handschoenen van Richa.

Het Richa pak is gemaakt van prachtig leder en heeft op de juiste plaatsen stretch panelen. Het pak is er niet alleen in het zwart met witte belijning maar voor de dames die iets meer kleur willen is hij ook verkrijgbaar met een subtiele roze belijning.

De laarzen van StylMartin zijn van Italiaanse makelaardij en hebben een makkelijke pasvorm. Deze laarzen zijn onder andere voorzien van een waterdicht membraam, teensliders en uiteraard een solide oliedichte zool en hak- en enkelbescherming.

De handschoenen van Richa zijn dunne doorwaai handschoenen met een goede knokkelbescherming en fijne pasvorm. Je kunt daarbij kiezen uit een langer of een kort model, net wat jij prettiger vind.

Bij het pakket hoort dan ook nog de helm: de HJC CS-15. Deze helm is een basic mat zwarte helm die keurig aan de veiligheidseisen voldoet. Mocht je een andere helm willen waar bijvoorbeeld wel een zonnevizier in zit dan is dat geen probleem, het verschil in prijzen van de helmen betaal je dan bij. Naast het pak is zeker een helm heel persoonlijk. Per merk en model is de pasvorm net iets anders, de beste helm is er nog altijd eentje die goed past! Wij zullen je daarbij goed begeleiden.

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan nu een pasafspraak! Wij ontvangen je met koffie of thee, als je je normale kledingmaat en schoenmaat van te voren doorgeeft dan zorgen wij dat alles klaar ligt.

Tip: op zaterdagen is het vaak druk in de shop, dinsdag tot en met vrijdag is het rustiger.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze kleding adviseur Margreet zal dan contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

Onze openingstijden zijn:

Tot snel!